THQ Nordic oznámí tři nové hry

THQ Nordic oznámí tři nové hry

Již minulý měsíc se THQ Nordic pochlubilo tím, že vývojářská studia pod touto společností pracují na 80 hrách, z nichž 48 je prozatím neoznámených.

Škála, ze které bychom mohli hádat, je obrovská, THQ nám ale alespoň malou část z nich odhalí.

Společnost totiž oznámila, že se v následujících třech dnech dočkáme oznámení třech nových her, každý den jedna nová hra. Již dnes v 16:00 se odhalí první, zítra v 19:00 druhá a pozítří, také v 19:00, třetí.

 

Three games, three days. Because the best things come in threes. Stay tuned.

Game 1: June 5 | 4pm CET / 10am EST
Game 2: June 6 | 7pm CET / 2pm EST
Game 3: June 7 | 7pm CET / 2pm EST

 
 

O autorovi:

Členem od: 28.03.2019
Příspěvků: 44

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře.
Pro přidání komentáře se prosím přihlašte..
Chat
  • ace321cz

    Potřebujete poradit? Neváhejte se na nás obrátit při jakémkoliv problému třeba zde...

Naposledy aktivní
Novinky do schránky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací